010 - 33 00 553 info@totalflytt.se

Om Oss

Totalflytt.se

Vi har flyttat en del, i våra mer en tio år i branschen… läs mer om oss nedan.

Gratis offert

med 10+ år av erfarenheter

bild

Vi lyfter tungt…

Våra Ambitioner

Att kunna leverera kundanpassade totallösningar med hög standard och professionalism. Vi erbjuder tjänster för alla våra kunders behov. Vi hoppas att våra kunder tycker att det är kul och lätt att flytta efter att ha upplevt vår service!

Erfarenheter

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen, vi vågar säga att det finns inget som vi inte kan flytta! Stora som små bohag, lätt som tungt, sju våningar utan hiss, privatpersoner eller företag, vi har gjort det och vi gör det gärna igen!

Försäkringar

När ni anlitar Totalflytt så är ert bohag försäkrat genom oss och vår försäkring, under hela flytten. Genom oss är ditt bohag försäkrat under hela vår hantering vid såväl packning och lastning samt under transport, avlastning och eventuellt uppackning.

Bohag 2010

Vi förhåller oss till Bohag 2010 är en överenskommelse mellan branschorganisationerna och konsumentverket som syftar till att skapa ett grundläggande regelverk för relationen mellan flyttfirma och dig som kund. I dokumentet framgår vilka skyldigheter som finns hos respektive part, vad som gäller för betalning och avbokning samt hur man ska agera om något gods blir skadat under flytten.

Yrkestrafiktillstånd

Vi har yrkestrafiktillstånd. Ett Yrkestrafiktillstånd är ett tillstånd utfärdat av transportstyrelsen som visar att ett företag får bedriva och är godkända för yrkesmässig trafik. Du kan kontrollera om ett företag innehar detta tillstånd genom att söka på företagets organisationsnummer hos transportstyrelsen.